Miss Kibum
Hello Chingu!!! Welcome to my Shinemeland.| Dashboard | +Follow
SHINee's Songs ♥
Tuesday, June 04, 2013 | 1:20 AM | 0 Strawberry

Assalamualaikum! Annyeong Haseyo! This is an entry especially made for Kak Una! Kak Una is my roommate from KPMSI! Kak Una~Untuk jawapan yg Kak Una tanya tue,bnyak gila lagu SHINee yg best-best selain RDD,Hello,Replay and Jojo yg saya suka.Bagi sy semua lagu-lagu SHINee best! Hehehe.Biasalah peminat tegar.Tapi,mmg betul pun lagu SHINee best-best kan.Hee.Pasal bnyak sangat,sy rasa baik saya buat list,kan.So,saya listkan kat sini yer.Nanti Kak Una click tau yg saya 'colour' kan tue :) Chulbal~

SHINee's Comeback Song
Lucifer Lagu nie antara lagu SHINee yg paling epic.Hehehe.
Sherlock SHINee's comeback song lepas dorang tak buat comeback 1 tahun setengah.Sobs.Precious.
Dream Girl Hahaha.Lagu nie buat sy gila bila sy tau SHINee nak buat comeback
Why So Serious Nie lagu SHINee yg paling baru
Juliette Love Like Oxygen Amigo Nie lagu-lagu SHINee sebelum sy kenal dorang.


Nie pulak lagu-lagu Ballad SHINee yg saya suka
One Kak Una~Lagu nie,kalo sy dengar,mmg saya Sobs.Sobs.The best! Huwaa~
The Name I Loved Lagu nie ada kena main kat Hello Baby last episode waktu Yoogeun nak berpisah dengan SHINee.Sobs.Sedih.Actually,Onew dgan Kim Yeon Woo yg nyanyi lagu nie.Tapi dekat concert SHINee,semua member SHINee nyanyi lagu nie balik.Sobs.
Honesty Lagu nie Jonghyun yg tulis untuk Shawols.Sob.Soo precious.The best!
Life Taemin suka lagu nie and saya pun suka lagu nie :)
Sleepless Night Most beautiful song.Suara member SHINee kat sini mmg sngat-sngat nice.Daebak!
Romantic Lagu nie waktu SHINee masih baru debut lagi.Sngat best.Babies~
In My Room Onew,Jonghyun and Key.
Graze Nie pun best! SHINee ada nyanyi lagu nie kat concert dorang.
Please Don't Go Lagu nie Onew dgan Jonghyun jer yg nyanyi.Harmoni suara JongYu sngat sedap.The best!
Quasimodo Untuk lagu nie,SHINee ada buat satu video khas dekat concert.Dorang nangis-nangis then ada hujan.Haaaaa~Daebak!
Last Gift Lagu nie pun ada kat Hello Baby last episode~
Obsession Kak Una! Nie lagu paling sy suka! Jonghyun yg tulis lirik lagu nie.Lagu nie mmg berhantu bagi saya sbab lagu nie buat saya 'gila'.Hee.Daebak!
Your Name Lagu nie pulak,Onew yg tulis lirik dia.Aww~So sweet~
The Reason Yg nie pun best~


Other songs.Yg bakal saya list-list nie kat bawah nie pun semua best
Girls Girls Girls Lagu nie sweet sngat
Spoiler Lagu nie pun Jonghyun yg tulis lirik dia
Evil Yg nie pun lagu berhantu bagi saya.Hehehe.The best!
Stranger Lagu yg buat sy terkejut
Real 
Bodyguard Yg nie surprise untuk Kak Una! Tak tau kalo kak dah tengok ke belum :) SHINee <3 Soeul <3


SHINee's songs from K-Drama 
Haru
Fly High OST Prosecutor Princess
So Goodbye Yg nie Jonghyun's solo.OST City Hunter <3 Sedapnya suara Jonghyun~
In Your Eyes Nie pulak Onew's solo.Nie pun best sngat.Dia nyanyi untuk Minho punya drama.OnHo <3
It's You Taemin's solo! OST drpd drama Minho jugak! 2min! Best!
1 Out Of 100 Nie pun Jonghyun's solo.Sangat best! Cried!


SHINee's Japanese Songs 
Juliette 
Lucifer   
Sherlock
1000 Years,Always By Your Side Lagu dia best and MV dia pun best!
Dazzling Girl Lagu nie mesti Kak Una tau kan! Hee.
Fire My bloggie song! SHINee sngat-sngat handsome kat sini! The best!
Better
Start 
To Your Heart
Seesaw
The World With You 
Moon River Waltz 
Run With Me 
Always Love Lagu pembakar semangat saya! Hwaiting!
Kiss Kiss Kiss Saya gila lagu nie Kak Una!
Keeping Love Again Sobs.Lagu fav Kak Una~Ddudung! My forever ringtone :)



Haaa! Finally dah siap! Hahaha.Itulah lagu-lagu SHINee yg best menurut hati saya.Mgkin ada lagi yg sy tertinggal tapi setakat nie mmg semua lagu tulah yg sy heart.Lagu-lagu Japan SHINee pun best! So,until here.Sy harap Kak Una,enjoy and termasuk hati dengan some of the songs.Hwaiting! (^_^) And enjoy!



After A Long Time
Tuesday, May 21, 2013 | 12:14 AM | 0 Strawberry

Assalamualaikum.Hello *whispers* I'm back! I'm back! I'm back! Back! Back! Back! Hye! This keraji girrll is back! Hahaha.Nobody cares.Ddudung.Wah Wah Wah! Sedar tak sedar,rupa-rupanya dah hampir satu tahun saya tak update 2nd bloggie saya yg sngat lonely nie kan.My Dear 2nd Bloggie,Noona jeongmal mianhae for 'Ignoring' you.My 1st bloggie saya pulak,dah hmpir 8 bulan saya tak huphupdate.Perkataan hampir tue mesti ada kan.*nyanyi lagu Hampir Ke Situ* Herm.Kesian bloggie saya.Kwenchanayo.Hari nie adalah hari untuk saya huphupdate this 2nd bloggie of mine.As usual,actually 2nd bloggie nie adalah blog untuk saya buat 'kajian'.Hahaha.Kajianlah sngatkan.Actually,pasal dah lama giler saya tak huphupdate bloggie,so pasal tulah saya cuba untuk ingat-ingat balik some of blog function.Sebab waktu tue,I ingat-ingat lupa.Ouh Yes! *tiru Johan dalam Lawak Ke Der 2* Herm,how do I explain this? Macam nie,this coming  25th May is a very-very special day for SHINee and all Shawols around the world.Wae? Bcuz it's SHINee's 5th Annivesary.Sobs.Can I cry? 4 days to go.So,saya sebagai Shawol yg memang Shawol yg dah tahap tergila nak buat satu entry yg special untuk babies saya.My Onew,My Jonghyun,My Key,My Minho,My Taemin,My SHINee <3 Sobs.Dulu waktu zaman awal-awal saya ada bloggie,saya selalu buat entry khas for SHINee members during their birthday.But started last year since I enter collage,I didn't do it except for Kibummie;s.Tapi walaupun tak spazzing kat bloggie,saya spazzing berabis kat Twitter. But this 25th May is just too special like special and I really can't missed it and no matter what,I have to wrote an entry for my precious shining boys.InshaAllah kalau tiada apa-apa halangan.So, entry yang nie,yg sekarang nie,saya nak praktis kan post an entry balik.Saya ingat-ingat lupa nie.Yg simple-simple ja pun.Link,blockquote and gif.Yg tue jer.Yg lain kat bloggie 1st and 2nd,saya dah takder  niat nak tukar dah.Biarlah dia kekal mcam tue.Ini pun mungkin,lepas huphupdate bout my babies special day,bloggie saya yg 1st tue akan kembali sepi.Sepi~Sepi~Sepi dan Sepi~*music piano yang sedih mengiringi sepi* Bloggie yg nie lagilah~ Muahahaha Hahahaha.Super duper mega honestly,saya sngat rindu nak berblogging.Tapi~Tapi~Tapi~Kadang-kadang saya rasa mood saya untuk berblogging sudah tak seperti dulu.There's so many reasons actually.Nahhh~Don't wanna tell.Kay,actually bcuz I'm busy,I'm lazy and blabla.Aish.Annoyingnya saya nie kan.Hahahaha.This is me.Kalo saya dah start menaip mmg segala perangai saya yg mmg saya terus keluar.Actually,for this entry saya bercadang nak buat short entry ja tapi tengoklah nie.Saya rasa mcam tak nak stop menaip.Huwaaaa~Sesungguhnya,saya sngat-sangat rindu berblogging.Saya rindu nak type panjang-panjang mcam dulu.Saya rindu nak buat entry pasal SHINee.Saya rindu nak post entry yg random-random.InshaAllah,manalah tau nanti kalo lepas habis study,tiba-tiba saya teringin balik nak jadi blogger yang active kan.Mehehehe.Lepas habis type semua nie,saya akan post this entry and Tadddaaa! Sy nak tengok sama ada saya punya link,blockquote and gif jadi ke tak.Kalo tak jadi,saya kena change and try again and again.For my babies,I will.Mehehe.Jam Jamkannman :) Sebenarnya,for this bloggie,I have no followers.Mehehe. Btw,saya sayang SHINee.Sngat sayang dorang. So,until here.Annyeong.BaiBai.Jumpa kat my 1st bloggie on 25th May 2013!   Saranghae SHINee  yah~


You are my flower, not because you are prettier than other flowers.You are my flower, not because you are more fragrant than other flowers.You are my flower because you have already blossomed in my heart


Test
Saturday, June 02, 2012 | 4:30 PM | 0 Strawberry
I love Onew
I love Jonghyun
I love Key
I love Minho
I love Taemin
I love SHINee
Testing 3 *Click D Photo*
Monday, May 28, 2012 | 7:31 PM | 0 Strawberry
More Than This.
I really love this Version.
#SHINeeSherlockMV
Thursday, March 22, 2012 | 10:49 PM | 0 Strawberry
Here We Go.SHINee is back! Yo! Okay,I juz wanna share this precious MV in my 2nd blog  first then my 1st blog.What I'm gonna say about this MV? Two words,SHINee Daebak.I'm a really proud Shawol.Sarang is SHINee.Oh I'm Curious Yeah!

Older Post
Holla :)

Hello Chingu!!! Welcome to my Shinemeland.Thank you for your visit and do follow me.*wink*


Navigation

About Me Links Entries

Clap For Them

Basecode : SuhailaRoslan
Editor : WannyExham
Pictures : HafizahPija | Weheartit | Favim